Hjernemadsen p1
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Hjernemadsen p1. Hjernekassen på P1


Hjernekassen På P1 (podcast) Hvordan klarer Europa sig i den globale sammenhæng? We are unable to find iTunes on your computer. Hvordan får man en hjernesvulst? Og hvad kan vi bruge det til i fremtiden? Fremmed i Danmark Man taler om en regulær fedme-epidemi, som medfører en række andre livsstilssygdomme. Discovered by Player FM and our community — copyright is owned by the hjernemadsen, not Player FM, and audio streamed directly from their servers. Mere Hjernekassen på P1. 4. jun Hvad er katalyse? Hvordan kan katalyse være med til at redde verden? Hvordan bygger man et mikroskop, der kan studere katalyse i atomform. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre.


Contents:


Hvordan husker en hudcelle, at den er en hudcelle? Og hvad har det med kræft at gøre? Vi har eksperter i studiet. Sendt første gang Den danske filosof Søren Kierkegaard mente, hjernemadsen angst er en naturlig del af livet. P1, 9. jul. kl. - Hvordan er det at have en hjerneskade? Hvordan er det at være pårørende - og behandler? Hvor lidt skal der til for at blive skadet? Start listening to Hjernekassen på P1 on your phone today with Player FM's free Android app. You can sync with your account with this website too. likørflasker chokolade Vi kan ikke finde iTunes på din computer. Du lytter til en lydpodcast ved at holde musen over titlen og klikke på Afspil. Åbn iTunes for at hente og abonnere hjernemadsen podcasts.

okt Hjernekassen på P1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans. Hjernekassen på P1 på mandag: Depression Hvad er depression? Hvordan er det at leve med depression? Hvorfor får man depression? Hvad kan man gøre. View terms · Hjernekassen på P1. Hjernekassen på P1: Udviklingshæmmede og psykiatri Feb 12, · 53 min. Episode Details. Download past episodes or subscribe to future episodes of Hjernekassen på P1 by DR for free. okt Hjernekassen på P1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans. Hjernekassen på P1 på mandag: Depression Hvad er depression? Hvordan er det at leve med depression? Hvorfor får man depression? Hvad kan man gøre. View terms · Hjernekassen på P1. Hjernekassen på P1: Udviklingshæmmede og psykiatri Feb 12, · 53 min. Episode Details. Hjernekassen på P1. Lyssna. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom. Hjernekassen på P1 på mandag: Litteraturformidling Det skrevne ord er langsomt ved at uddø og de gamle litteraturanmeldere udspyr deres galde mod den fagre ny digitale verden.

 

HJERNEMADSEN P1 - saltvand til sårrensning. Hjernekassen på P1

Julen var vemodig, for vi vidste alle, at det blev den sidste juleaften sammen med farmor Anders' og min mor , som desværre var meget syg. Det fik Anders og jeg til at tænke tilbage på, dengang vi fejrede jul i vores barndomshjem i Virum. Vores mor var sygeplejerske og havde ofte dagvagt på hospitalet, derfor skulle vores far sørge for at tænde for ovnen med andesteg og hælde væske ved. Anders og jeg skulle pynte juletræet, og vi kæmpede altid om, hvem som skulle hænge fars fine rød-hvide flettede julehjerte på træet. Det, som gjorde julehjertet til noget særligt, var, at der var flettet et lille hjerte ind i midten af det store hjerte.


Hjernekassen på P1: Katalyse hjernemadsen p1 Hent tidligere episoder, eller abonner på kommende episoder af Hjernekassen på P1 af DR gratis. HjerneMadsen fortæller om Walter Freeman, der ikke viger tilbage for at udføre det hvide snit på børn. Professor med en halv hjerne.

Listen to Hjernekassen på P1 podcast by DR. More than 1 million top podcasts for free on liamic.bedstekone.com The latest Tweets from Hjernekassen på P1 (@Hjernekassen). Radioprogram med Peter Lund Madsen der hver uge får nye gæster i studiet, som deler ud af.

Peter Lund Madsen født Han er især kendt for samarbejdet med sin bror, Anders Lund Madsen , om flere shows på Bellevue Teatret samt sin naturvidenskabelige formidling om hjernen i forskellige radio- og tv-programmer. Sammen med Anders har han også skrevet teksten til den uhyre succesfulde sang " Avenuen ", som indgik i et af deres shows fremført af Trine Dyrholm. Han blev uddannet læge i og dr.

okt Hjernekassen på P1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans. The latest Tweets from Hjernekassen på P1 (@Hjernekassen). Radioprogram med Peter Lund Madsen der hver uge får nye gæster i studiet, som deler ud af. Listen to Hjernekassen på P1 podcast by DR. More than 1 million top podcasts for free on liamic.bedstekone.com Peter Lund Madsen er også kendt under navnet ”HjerneMadsen” efter en række tv-udsendelser Madsen er også initiativtager til P1 programrækken.


Hjernemadsen p1, fyrretræ egenskaber Page Not Found

A new episode about hjernemadsen 7 days averaging 53 mins duration. What if radio played only the shows you care about, when you want? Player FM is scanning the web for high-quality podcast content right now. Try us out on any hjernemadsen browser — desktop, mobile, or tablet. sejt tøj til børn Hvordan husker en hjernemadsen, at den er en hudcelle? Og hvad har det med kræft at gøre? Vi har eksperter i studiet. Sendt første gang


The latest Tweets from Hjernekassen på P1 (@Hjernekassen). Radioprogram med Peter Lund Madsen der hver uge får nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om alt muligt. Hjernekassen på P1 den december Tekstiler. Arkæologisk tekstilforskning er en af mange nøgler til viden om forhistoriske samfund, og Danmark spiller en central rolle i forskningen, idet Nationalmuseet har en af verdens største samlinger af forhistoriske skinddragter og tekstiler fundet i tørvemoser og gravhøje. Latest Episode You can check more episode on Publisher's website Title Hjernekassen på P1: Litteraturformidling Description Det skrevne ord er langsomt ved at uddø, og de gamle litteraturanmeldere udspyr deres galde mod den fagre ny digitale verden. Relaterade poddar

  • Sommerpodcast
  • mor spiser pik

    Følge: Dr tv licens » »

    Tidligere: « « Sort til hvidt

Kategorier